Företaget startades av Mikael Thingvall som Enskild Firma i Maj 1994 efter att ha jobbat som anställd montör ett antal år, Då hette företaget "Thingvall Akustik". Företaget expanderade och Mars 1997 ombildades bolaget till AB och namnändrades till "AllAkustik & Bygg AB". Bolaget har sedan stadigt växt och omsätter idag ca 100 miljoner med ca 45 anställda (2017). Många bolag i branschen har liknande namn så för att sticka ut gjordes under 2009 en namnändring till Allakustik Underbara Tak AB.

December 2015 startade vi en avdelning i Göteborg, AllAkustik Underbara Tak i GBG AB. Verksam i hela Västra Götaland med samma koncept som Stockholm, med Hämtlager, Butik och Montagehjälp. Göteborgsbolaget har idag 10 anställda och är redan uppe på en omsättning om ca 20 miljoner (2017)

Vår vision är att vara bäst inom undertak. -Hur man än mäter.
Detta försöker vi uppnå genom att med egna motiverade och kompetenta medarbetare, skapa ett långsiktigt, nära och förtroendeingivande samarbete med våra kunder som resulterar i ett högkvalitativt, rätt ekonomiskt och i tid utfört arbete.

Nyckeln till framgång är vår personal. De är företagets bästa marknadsförare. Därför utbildar vi dem kontinuerligt och skapar förutsättningar för att de ska trivas på jobbet. Våra medarbetare är kända för att vara lyhörda, flexibla, sociala och proffsiga. Framtiden ser minst lika spännande ut och vi kommer fortsätta arbeta för att utveckla företaget i positiv riktning,  alltid med kunden i fokus.

Allakustik är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, Undertaksföreningen och Stockholm Byggmästarförening. Alla Anställda och underentreprenörer är legitimerade enligt ID06.  

Vi har högsta kreditvärdighet trippel A sedan 2007.                                                      

Vårt team på försäljning

E-post: underbaratak@allakustik.se
Stockholm: 08-873300 vxl      
Göteborg: 031-874833 Vxl

Jonas Johannesson    
0708-233302    jonas.johannesson@allakustik.se  

Evelina Sköld / Göteborg
0735-144141
evelina.skold@allakustik.se

Marek Markowicz
0708-873339
marek@allakustik.se 

Marcus Sköld / Göteborg
0735-144140
marcus.skold@allakustik.se

Mathias Thomasson                          Försäljningschef        mathias.thomasson@allakustik.se                                                                                                                                                                                                                                                             


Information

Vi kan även tillhandahålla montering. För prisuppgifter kontakta Under(bara)tak. 
anbud@allakustik.se